sometimes when i dream of her

 
idag är det en solig höstdag i mitt fina london. har pussat hejdå på min familj som flyger hem idag efter en kort visit här. åh så fint det var att träffa dom.
 
vad gör jag annars då? jag smider helgplaner, planerar inför halloween firandet i morgon, dricker massvis med öl och saknar en fin man som är ett hav bort. och livet är rätt fint trots allt.

Söndag

nu är det söndag och idag är mon familj i london! är så himla excited och om en halvtimme ska jag åka och möta upp dom. idag ska vi nog åka till camden och i kväll blir restaurang med julia. Ska bli så fint.

Bild från igårkväll på mig och två fina tjejer. Puss


Instagram

följ mig på instagram; oliviahjorth

25 oktober 2012 already?!

HEJ!
 
här sitter jag och dricker te och gör INGENTING. så himla gött. veckan har varit fullspäckad med konsert, pojkvänshemflygning, bullbak, läxläsning osv. Men efter jag lämnat kidsen i skolan i morgon är jag L E D I G fram tills onsdag! så himla skönt! och på söndag kommer familjen hit :) då ska vi göra Barnes och bara umgås och mysa! ska bli så fint att träffa dom igen.
 

the tallest man on earth

Hej! 
idag är det en sorglig och bra dag. vi börjar med det som är bra med dagen:
- jag lever på känslan efter gårdagens FANTASTISKA konsert, när jag och albin såg the tallest man on earth @ HMV Forum i norra london. kan inte säga annat än att det var MAGISKT och den bästa spelningen på år, kanske någonsin. Han spelade alla låtar jag ville höra. The Gardener, The Wild Hunt, Burden of tomorrow, avslutade med The dreamer och han spelade till och med paul simon's "Graceland" (albin<3). SÅ. HIMLA.BRA. dog
- jag har nyss varit på en annan sorts musikalisk uppvisning. nämligen tjejen i familjens uppträdande. Hon sjunger i skolkören och idag hade de "Harvest Festival" på skolan. Så himla duktig var hon och jag fick tårar i ögonen.. haha så stolt över min fina tjej.
 
Det som gör den här dagen lite (läs; sjukt mycket) sämre är att Albin åker hem idag.
han har varit här i tre veckor nu och delat min vardag. vi har haft det så himla himla fint och roligt.
gör så himla ont att veta att i morgon vaknar jag själv. men vet å andra sidan att det är bäst såhär.
och han kommer förhoppningsvis tillbaka i december. 
 
Livet är så himla bra ändå.
i helgen kommer min fina familj hit, och jag har ett fullspäckat schema för oss! hehe.
 
Puss, bjuder på en bild på kungen himself.
 

Tjäna tjäna

hej!
torsdag i London vilket innebär en dag UTAN after school clubs eller playdates. Idag är det bara jag och kidsen och det ska bli sjukt mysigt. Vi ska bygga en koja och spela golf (?) som jag tydligen hade lovat. Lär bli intressant..

Längtar så sjukt mycket till helgen nu. I morgon ska jag och Albin först till Cissi och mysa. Sen på kvällen ska sätta klackarna i taket med mina två fina flatmates och deras (läs: minnas) sällskap. resten av helgen är hyfsat omplanerad vilket är skönt eftersom det är albins sista helg här... På måndag är det i alla fall äntligen the tallest man in earth som gäller!

Nu ska jag läsa för lillkillen. Puss


16de oktober

sitter just nu hemma i familjens hus och läser lite programblad från skolan medan lillkillen leker med sina bilar. Vi har precis gjort hans läxor och snart är det dags att hämta storasyster i skolan.

Hemma i lägenheten är Albin och minna igång och storstädar (sätter mannen i arbete) hela lägenheten från grunden. När jag och Julia slutat jobba idag ska vi också hem och hjälpa till.. ALLT ska göras idag/imon eftersom minnas chef kommer hit och ska bo hos oss i helgen. Så vi passar på att städa alla rum, slänga ut gamla möbler och saker, åka till tippen, frosta av frysen, städa alla köks-och toalettskåp etc..

Hoppas ni har en fin dag. Puss

(bild från en vanlig dag på jobbet..)


det jag lyssnar på en höst som denna

http://open.spotify.com/user/ulliw/playlist/4tUeUQT9uPH3qicLeZAJrO

en höst i london. en lista som går på repeat genom tunnelbanan, över brorar, genom passager och på mitt rum om natten.

color my life with the chaos of trouble

hej!
är helt slut efter denna tisdag! började dagen med att springa med julia. min kondis har ju varit bättre men det gick iaf! sen träffade jag albin en stund och vi pratade om viktiga saker. har haft en sån sjuk huvudvärk hela dagen så allt har känns typ dubbelt så tungt mot vad det brukar. kände mig lagom pepp på att jobba idag men det gick bra tillslut iaf. 13.40 hämtade jag upp lillkillen + två av hans kompisar i skolan eftersom det var "playdate" idag! vi gick till parken så de fick springa av sig lite och sen hem för att äta muffins och melon och sen lekte vi riddare tills det var dags för kompisarna att gå hem. Då hämtade vi tjejen i skolan och vi gick till parken IGEN. man får verkligen passa på nu när vädret ändå är ok!
 
eftermiddagen var som den brukar och innehöll allt från läxläsning till middag och småprat med barnen. så fina är dom ändå! Nu på kvällen har jag bara ätit med mina värdföräldrar och de är så himla bra båda två. 
trivs så bra med familjen och mina fina roommates julia & minna.
 
i morgon firar jag och Albin fem månader! woooh!
and he's taking me out for dinner..! kommer bli bäst som alltid med dig.
 
finast

livet i bilder


2 oktober

Sitter just nu och chillar i soffan hemma hos familjen. Ska strax gå till skolan för att hämta grabben. Sen ska vi hem och hämta läxor, vilket man har vi fyra års ålder i England. Albin är fortf i London och han är idag ute för att se sig omkring skulle jag gissa, finns ju rätt mycket att se här om man säger så..! Är i alla fall gladaste tjejen i London nu när han är här hos mig!
 
Helgen var awesome! Vi hann med sjukt mycket. Bland annat tatueringsmässa, kolla på massa sevärdheter längs med south bank (typ big ben och London eye och allt sånt) sen har vi åt både sjukt goda hamburgare på Byron och all-you-can-eat-sushi på YO! SUSHI. i lördags var vi även ute med mina brudar och hade det allmäntawesome!
 
Åh! Allt är bäst! 
 
 
 
 

Albin!

har inte tid att skriva egentligen. Min fina pojkvän är ju här och lyser upp oktobermörkret! puss

RSS 2.0